Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Μαΐου στο Πολεμικό Μουσείο η πρεμιέρα της ταινίας «Οι Φιλέλληνες».

Η Εταιρεία για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό (ΕΕΦ) σε συνεργασία με το Μουσείο Φιλελληνισμού, το Πολεμικό Μουσείο και το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε την εκδήλωση για την πλαισίωση του νέου Μνημείου των Φιλελλήνων, που θα κοσμεί την Λ. Βασιλίσσης Σοφίας από τον προαύλιο χώρο του Πολεμικού Μουσείου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κύριος Ελ. Σκιαδάς ως εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου κύριος Αν. Λιάσκος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Αλ. Στεφανής, ο Πρόεδρος της ΕΕΦ και του Μουσείου Φιλελληνισμού κύριος Κ. Βελέντζας και ο Περιφερειάρχης Αττικής κύριος Γ. Πατούλης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα. Το παρών έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες των Τεχνών, των Γραμμάτων, της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας και πολλοί πρέσβεις από χώρες καταγωγής των Φιλελλήνων, με το κοινό να αριθμεί περισσότερα από 500 άτομα.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις κάνοντας εγγραφή στις λίστες επικοινωνίας της ΕΕΦ και του Μουσείου Φιλελληνισμού στέλνοντας email στο info@phmus.org με θέμα «ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»